Đorđević: Postoji hronični problem u reprezentaciji

Article
Aleksandar Đorđević
Aleksandar Đorđević je rekao da se mora prestati sa dizanjem u zvezde i da srpska košarkaška reprezentacija mora krenuti od nule.

"Postoji problem, verovatno hronični i akutni ali je nezahvalno da se bavim time iz daleka i sa strane. Međutim, ono što sigurno znam - mora se dići glava, početi sa kopanjem rovova, a sve sa velikom dozom skromnosti u izjavama, očekivanjima...Krajnje je vreme da se prestane sa dizanjem u zvezde za svaku sitnicu, potez. Srpska košarkaška reprezentacija mora da krene od nule, valjda je to jasno. I zaboravi prošlost, medalje, već da se gleda unapred, šta čeka najbolje košarkaše. Što se pre zaboravi prošlost, biće lakše. Poređenja nisu moguća, ni potrebna. Ostaje samo teren koji ne laže, a na njemu ima problema", rekao je Aleksandar Đorđević.


Košarka

Koje košarkaške utakmice prenosimo pogledajte na linku Direktni prenosi.

Novosti iz košarke pročitajte na linku Vesti košarka.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti