Stanković: Da nije bilo proširenja naši se ne bi kvalifikovali

Article
Borislav Stanković
Počasni predsednik KSS, Borislav Stanković, rekao je da sumnja da bi se naši košarkaši kvalifikovali da nije bilo proširenja 2010. godine.

Imajući u vodu kako je srpska selekcija igrala, ne smem ni da pomislim kako bi stigla do Slovenije da je ostala forma sa 16 učesnika kao u Poljskoj 2009. Dobro se sećam, kada je doneta odluka o proširenju 2010. da nije bio mali broj onih sa ovih prostora, koji su se čudili, pa komentarisali u stilu da svako može da se kvalifikuje, kako je to pogrešan potez. Kako su igrali košarkaši Srbije, ko zna da li bi uopšte uspeli da preskoče kvalifikacione prepreke da je bila jača konkurencija“, naglasio je Borislav Stanković.

Najnovije vesti košarka

Najnovija dešavanja iz košarke pogledajte na linku Košarka vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti