Ibrahimović: Divim se Inzagiju

Article
Ibrahimović
Novi napadač PSŽ dao je zanimljivo viđenje pozicije na kojoj igra i izrazio divljenje prema bivšem fudbaleru Milana Pipu Inzagiju.

''Napadači, naravno, mogu da nauče kako se daju golovi. Ipak, to su priučeni napadači. S tim talentom se rodiš ili ne. Evo primera Pipo Inzagi. Zar je on bio dobar fudbaler? Nije! A znate i sami kako se fantastično snalazio pred protivničkim golom. Nemilosrdno je trpao golove samo zato jer je bio rođeni golgeter. I zato mu se divim" rekao je Ibrahimović.

Najnovije vesti fudbal

Ako ste propustili neku vest iz najpopularnijeg sporta kliknite na link Vesti fudbal i pročitajte sve novosti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti