Milošević: Pirs nije bio zadovoljan ishodom žreba

Article
Savo Milošević
Direktor nacionalnih selekcija FSS Savo Milošević koji je bio prisutan na žrebu, rekao je da selektor mlade fudbalske reprezentacije engleske, Stjuart Pirs, nije bio zadovoljan.

"Igrao sam protiv njihovog selektora Pirsa, srdačno smo se pozdravili posle dugo vremena. Složili smo se da će biti žestok dvomeč u baražu. Stjuart Pirs nije bio zadovoljan ishodom žreba. Pre izvlačenja, predstavnici svih reprezentacija iz prvog šešira bili su jedinstveni u stavu da bi voleli da izbegnu našu reprezentaciju", rekao je Savo Milošević.

Sve fudbalske vesti

Raspored prenosa fudbalskih utakmica pogledajte na linku Direktni prenosi.

Ostale aktuelnosti iz fudbala pogledajte na Vesti

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti