Ivković: Ne treba da se hvalimo što smo otišli na EP

Article
Ivković
Dušan Ivković rekao je da igrači ne bi trebalo da slave plasman na Evropsko prvenstvo i da nacionalni tim iz ovih kvalifikacija mora da izvuče pouke.

"Ne treba da se hvalimo što smo se kvalifikovali na prvenstvo Evrope, iz svega ovoga možemo da izvučimo pouke i nadam se da će nam otvoriti oči. Imali smo dosta problema, poslednjih nekoliko utakmica odigrali smo sa šest centara i šest bekova“, rekao je Ivković nakon pobede u meču Srbija - Izrael (83:67) u hali Pionir.

Košarka najnovije vesti

Najnovija dešavanja iz košarke pogledajte na linku Košarka vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti