FK Spartak Zlatibor voda: Svi u klubu smo zatečeni

Article
FK Spartak Zlatibor voda
FK Spartak Zlatibor voda dao je zvanično saopštenje da su svi u klubu zatečeni i da im nije jasno šta se tačno dogodilo i zašto je Marić podneo ostavku.

Marić je došao kao zamena za Zorana Milinkovića koji je podneo ostavku posle poraza od Rada, ali je posle samo tri dana podneo neopozivu ostavku.

Svi u klubu smo zatečeni i iznenađeni ovim nesvakidašnjim potezom, odnosno, ostavkom šefa stručnog štaba nakon samo tri dana boravka u klubu. Nikome u klubu nije jasno šta se desilo i koji su stvarni motivi za donošenje ovakve odluke" zvanična je izjava FK Spartak Zlatibor voda.
Sve fudbalske vesti

Raspored prenosa fudbalskih utakmica pogledajte na linku Direktni prenosi.

Ostale aktuelnosti iz fudbala pogledajte na Vesti

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti