Dijara: Došao sam u Anži zbog izazova

Article
Lasana Dijara
Lasana Dijara je rekao da nije došao u fudbalski klub Anži samo zbog novca, već zbog novih izazova.

"Ne znam zašto ljudi misle da neko može da dođe u Rusiju samo zbog novca. Ovo je za mene novi izazov, proveo sam samo nekoliko dana u Rusiji i svi su me lepo dočekali. Verujem da klub ove sezone može bar do jednog trofeja", rekao je Lasana Dijara.

Dijara je rekao ja je jedan od razloga dolaska u fudbalski klub Anži velika želja da igra sa Samjuelom Etoom.

"Na njega gledam kao na starijeg brata. Nadam se da će mi pomoći savetima i da ćemo zajedno doneti uspeh Anžiju", kazao je Dijara koji bi po pisanju medija trebalo da zarađuje godišnju platu od 20 miliona evra.


Fudbal

Sve novine iz fudbala saznajte prvi na linku Fudbalske novosti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti