Đoković: Endi je zaslužio ovaj trofej

Article
Đoković
Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku, a nakon poraza od Endija Mareja priznao je da je Britanac zasluženo stigao do prvog grend slema u karijeri.

"Endi Marej je zaslužio da osvoji grend slem trofej više nego iko na Turu jer je poslednjih godina pokazao da je vrhunski igrač i konstantno je u vrhu. On je izgubio četiri finala pre ovog i uvek je bio blizu krune. Sada kada je to konačno uspeo, želim da mu čestitam, srećan sam zbog njega", rekao je Đoković.

Tenis vesti

O svim novostina iz ovog sporta informišite se na linku Tenis vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti