Tipsarević: Zašto devojke ne igraju pet setova!?

Article
Tipsarević
Tipsarević je na svom Tviter profilu pokrenuo raspravu po pitanju zarada teniserki, a za to je naveo i određene argumente.

"Zaista ne bih imao ništa protiv da devojke zarađuje koliko i momci, ali da ulažu isto količinu napora i igraju pet setova. Koliko vas ima koji misle da Vilijams, Stosur, Šarapova, Stosur, Li, Kirilenko, koje su spremnije od mnogih muškaraca ne mogu da igraju pet setova. Kako bi bilo da igraju golf sa 16 umesto 18 rupa? Fudbal? Maraton?", napisao je Janko Tipsarević i uz poruku "Volim vas sve" završio.

Novosti iz tenisa

O svim novostima iz ovog sporta informišite se na linku Tenis vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti