Prosinečki napustio Zvezdu!

Article
Prosinečki
Robert Prosinečki više nije trener Crvene zvezde, odluku je saopštio u danas.

"Govorim iz srca, ovo je moj klub i žao mi je što više nisam trener. Sporazumno smo raskinuli ugovor, ne znam šta da kažem.Odluka je bila moja, ne mogu više, ne osećam da mogu da nastavim. Pošteno sam radio, koliko sam mogao, dao sam sve od sebe. Osećam da više ne mogu da vodim klub, zbog pritisaka, zbog svega... Ovo je i dalje moj klub, uvek ću biti uz njega."

"Ova ekipa ima budućnost. Meni je žao igrača jer ih čeka Bordo, znam da im treba vreme da naprave rezultat, ali će ga biti sigurno. Ekipa to zaslužuje i mislim da će Zvezda imati šansu, da Bordou neće biti lako."

"Imao sam podršku, Delija, svih. Hteo sam da Zvezda što bolje igra, da bude najbolja. Žao mi je. Odluka nije došla posle utakmice, dva meseca sam razmišljao o tome".

Novosti fudbal

Najnovija dešavanja na fudbalskoj sceni pogledajte na linku Vesti fudbal.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti