Prlainović: Najrealnija opcija je Zvezda

Article
foto: Nemanja Obradović
Vaterpolo reprezentativac Srbije Andrija Prlainović izjavio je da nije siguran gde će nastaviti karijeru, ali da je najrealnija opcija Crvena Zvezda.

"Ne znam gde ću nastupati u narednoj sezoni, ali se mora istaći da je najrealnija i jedina ozbiljna opcija Crvena zvezda. Ponudu kluba Crvena Zvezda sam dobio i u narednih nekoliko dana mnogo toga će biti jasnije“, istakao je Andrija Prlainović.

Pet godina sam nastupao za Partizan i sa njim sam osvojio Evroligu. Međutim, u ovom momentu Crvena zvezda je ozbiljan klub i svakako neće mi biti problem da tresem mrežu Partizana. Bilo bi sjajno i kada bi se Denis Šefik vratio u srpski vaterpolo i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdo“, dodao je Prlainović.


Vaterpolo vesti

Ne propustite ostale najnovije vesti na linku Vaterpolo vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti