Dolazak Nataše mnogo znači

Article
Nataša Janić
Višestruka olimpijska šampionka u kajaku Nataša Janić će uskoro objaviti da iz mađarskog tima prelazi u srpski kajakaški tim.

Naši kajakaši su oduševljeni ovim potezom Nataše Janić i ističu da će to mnogo značiti Srbiji.

"Nema potrebe objašnjavati koliko bi srpskom sportu značio dolazak šampionke poput Nataše. Nataša Janić je višestruka olimpijska šampionka u kajaku i naša stalna želja, vrata su joj širom otvorena, ali još nije sve gotovo iako Vlade Divac radi na tome. Postoji ta priča, ali je potrebno vremena da se realizuje. Ona ima veoma lepo mišljenje o našoj zemlji i sportistima, ali sumnjam da naša država može da joj ponudi nešto šta ona nema, osim ako je reč o patriotizmu" dodao je Plavšić, sekretar Kajakaškog saveza Beograda.

Sportske vesti

Budite uvek u toku sa dešavanjima i redovno čitajte vesti na linku Novosti iz sveta sporta.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti