Ebue: Venger je veliki ekonomista!

Article
Emanuel Ebue i Arsen Venger
Bivši igrač Arsenala, Emanuel Ebue, rekao je da je menadžer Arsenala veliki ekonomista i da je prodao Van Persija u pravom trenutku.

Emanuel Ebue je dodao i da objavljuje rat Robinu Van Persiju.

"Objavljem rat protiv Van Persija. Nema povlačenja, nema predaje. Holandski magarac nije pokazao ni poštovanje ni lojalnost. Žao mi je, ali ne mogu da poštujem kapetana koji napušta stabilan brod", napisao je Ebue na Tviteru.

"Šef (Arsen Venger) je ponovo to uradio ponovo. Prodao je gotovog igrača za odličan novac. Veliki ekonomista. Robin van Persi više nikada neće biti isti. Venger je pametan, zna da će Van Persi igrati dobro još jednu sezonu, a naredne tri će provesti povređen. Fergi je budala", zaključio je Ebue.

Fudbal

Svakodnevno čitajte aktuelnosti iz fudbala na linku Vesti fudbal.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti