Crnogorskim vaterpolistima teško pao poraz

Article
foto: Nemanja Obradović
Selektor Crne Gore je rekao da su njegovi vaterpolisti propustili milion šansi i da ne veruje šta je snašlo njegovu ekipu.

"Ne znam šta reći. Nemam reči, izgubili smo utakmicu sa milion šansi. Sve smo napravili, ali smo na kraju primili neke golove. Nismo bili dovoljno koncentrisani u napadu, da završimo utakmicu. Potpuno sam ostao bez teksta", izjavio je Perović, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore posle poraza od Srbije.

Vaterpolisti Srbije uspeli su da savladaju Crnu Goru i osvoje bronzanu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu. Ovu vest pogledajte na linku Vaterpolisti Srbije osvojili bronzu.

 

 

Najnovije vesti vaterpolo

Sva najnovija dešavanja i novosti možete naću na linku Vaterpolo vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti