Bolt: Moram da pronađem nove ciljeve

Article
Jusein Bolt
Jusein Bolt je rakao da je ušao u legendu i da će sada sesti da se opusti i da razmisli šta dalje.

Jusein Bolt  je odbranio zlatnu medalju na 200 metara. Iako u Londonu nije obarao rekorde, ove Olimpijske igre će ga pamtiti.

Sada sam postao živa legenda. Sadaću da sednem, da se opustim i razmislim šta dalje. Još uvek ne znam šta želim da radim nakon ovoga, da li da trčim 100 ili 200 ili da probam nešto drugo. Moram da pronađem ciljeve koji će me motivisati da napravim velike stvari. U preostalom delu sezone pokušaću da se zabavim jer sam uradio ono što sam želeo“, rekao je Bolt.

London 2012 vesti

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja iz domaćeg takmičenja posetite link Sportske vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti