Krunić: Trudićemo se da imamo veću prednost kući

Article
Simo Krunić
U prošlogodišnjem takmičenju, Jagodina je imala slabije rezultate na svom terenu nego na strani, a ove godine će se Simo Krunić potruditi da to ispravi.

"Trudićemo se da imamo veću prednost kući nego na strani, da dobijemo utakmicu uz podršku navijača. Moramo pokušati da okrenemo taj negativan skor ove godine. Ekipa koja čvrsto osvaja bodove i koja je sigurna na domaćem terenu pokazuje kvalitet i ozbiljnost", rekao je Simo Krunić, trener fudbalskog kluba Jagodina.

Novosti fudbal

O svim novostina iz fudbala informišite se na linku Vesti fudbal.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti