Jelena Genčić: Novak sada nije vrhunski pripremljen

Article
Novak Đoković
Jelena Genčić jer rekla da je razlog poraza Novaka na OI to što nije bio najbolje pripremljen i što ima privatne probleme.

"Da Novak Đoković ima problema, ima, i fizičkih i psihičkih, ali ranije je i kad mu je bilo najteže u životu, sve to uspevao da prevaziđe. Novak sada nije vrhunski pripremljen i na njegovom timu je da otkrije zašto je to tako. Bez mnogo rada nema ni uspeha, i on to jako dobro zna. Preokupiran je svojim privatnim problemima, kako čujem, on je sve preuzeo na sebe i tenis mu trpi" rekla je Jelena Genčić.

"Toliko mi je žao što je ostao bez medalje, ali ne mogu da kažem da nisam očekivala takav ishod. To niko nije hteo javno da kaže, iako je bilo razloga da se nagovesti takav kraj u Londonu. Sportisti znaju šta znače Olimpijske igre, da se tamo stiče najveća slava, a ako se osvoji i medalja, nema boljeg", dodala je Jelena.

Tenis vesti

O svim novostina informišite se na linku Tenis.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti