Jelen još tri godine uz Super ligu Srbije!

Article
Jelen Super Liga i Apatinska pivara
Nastavak saradnje sa Apatinskom pivarom obezbediće Zajednici fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije stabilno finansiranje i neometan rad naredne tri sezone, dok će Jelen Pivo, najomiljeniji pivski brend muškaraca, nastaviti da bude snažna podrška i oslonac u daljem razvoju najgledanijeg i najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji.

Zajednica fudbalskih klubova Super lige Srbije i Apatinska pivara nastavljaju saradnju, kojom je predviđeno da po Jelen pivu, vodećem brendu Pivare, zvaničan naziv lige ostane Jelen Super liga

Veliko je zadovoljstvo što četvorogodišnju uspešnu saradnju sa Zajednicom fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije, nastavljamo i naredne tri godine. Nastavljajući saradnju, koja je definisana zaključno sa 2015. godinom, Apatinska pivara nastoji da ulaganjem u najjače domaće fudbalsko takmičenje doprinese daljem razvoju sporta i novih snaga domaćeg fudbala, koji će jednog dana igrati i za boje nacionalnog tima naše zemlje“, rekao je Slobodan Srećković, direktor marketinga Apatinske pivare.

Jelen_Super_liga_i_Apatinska_pivara_273393338.jpg


Zadovoljstvo mi je da nastavimo saradnju sa našim dugogodišnjim i pouzdanim partnerom, koji je u celom predhodnom periodu bio izuzetno korektan, poslovan i ispunjavao sve svoje obaveze prema Super ligi i njenim klubovima. Siguran sam da će tako biti u narednom periodu i da će saradnja sa Apatinskom pivarom doprineti daljoj afirmaciji i kvalitetu našeg fudbala“, istakao je Branimir Babarogić, predsednik Zajednice fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije.

Apatinska pivara i Jelen Pivo strateški su opredeljeni da budu uz najbolje srpske fudbalere i timove. Gradeći čvrstu vezu sa fudbalom, Apatinska pivara nastoji da podrži i promoviše prave sportske vrednosti, vrhunski i fer fudbal. Zajednička vizija Zajednice fudbalskih klubova Jelen Super lige i Apatinske pivare ostaje nepromenjena, a to je da samo ulaganjem u domaću ligu možemo imati vrhunske fudbalere i snažan nacionalni tim.

Jelen Super Liga vesti

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja iz domaćeg takmičenja posetite link Sportske vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti