Trofej Beograda 2012 uživo 08. i 09. avgusta

Article
Dušan Ivković
Učešće naše reprezentacije na turniru Trofej Beograda 2012 biće poslednja provera naše košarkaške reprezentacije pred pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013.

Turnir Trofej Beograda 2012 se održava 8. i 9. avgusta u beogradskoj dvorani Pionir.
Košarkaška reprezentacija Srbije
odigraće 8. avgusta utakmicu protiv selekcije Mađarske, a 9. avgusta u borbi za plasman protiv Slovenije ili Turske.

Najavu utakmice protiv Mađarske, koja se uživo prenosi na kanalu Arena Sport 1, 8. avgusta od 20:30h pogledajte na linku Srbija -  Mađarska.

Utakmica protiv Slovenije ili Turske je takođe na kanalu Arena Sport 1, a najave svih utakmica pogledajte na linku Košarka - direktni prenosi.


U vezi turnira u Beogradu Ivković je izjavio:

"Imamo još dosta posla, a malo vremena. Imaćemo dan predaha, a zatim ćemo sa puno entuzijazma da se spremamo za Trofej Beograda 2012, kao jednu od poslednjih provera pred start kvalifikacionih utakmica", rekao je Ivković posle učešća naših košarkaša na Adeko kupu.

ivkovic_dusan_2012_a_196516113.jpg

Naši košarkaši poslednji put su igrali u glavnom gradu pre dve godine protiv selekcije Kine u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Turskoj 2010. godine.

Vesti košarka

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link Košarka vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti