Vuković: Nismo imali rešenja u napadu

Article
Veselin Vuković
Selektor rukometaša Srbije rekao je da u porazu Srbije od Mađara naša selekcija nije imala rešenja u napadu.

Utakmica Srbija - Mađarska završena je rezultatom 23:26. Naš selektor je izjavio da su možda propustili istorijsku šansu na OI i da nismo imali rešenja u napadu.

"U momentu kada smo izgubili sigurnost na golu, posle jedne kontre koju je Stanić loše bacio, došli smo u situaciju da bez hrabrosti napadamo. Nismo imali rešenja u napadu i to nas je koštalo četvrtfinala. Mislim da smo propustili istorijsku šansu, ali to smo mi, život ide dalje, videcemo kada analiziramo sve koji su razlozi, ali mislim da je pre svega taj strah od četvrtfinala sputao noge i ruke", rekao je Veselin Vuković.

Rukomet vesti

Ne propustite ostale najnovije vesti na linku Rukomet novosti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti