Ivković: Imali smo problema kada igramo bez Tea

Article
Dušan Ivković
Selektor košarkaške reprezetacije Srbije rekao je da su naši košarkaši primili previše lakih poena, kao i da se teško snalaze kada Miloš ne igra.

"Mislim da smo primili previše lakih, naivnih, nepotrebnih poena. Pre svega mislim, da smo protivniku omogućili previše slobodnih bacanja. Drugo, iz finti pika, u odnosu pre svega na Kikanovića , primili smo previše lakih poena. Bosna je imala čak 19 asistencija. Imali smo mnogo problema kada smo igrali bez Teodosića. Tendencija bosanskog tima je bila da obori ritam i to im je u dobroj meri uspelo zonskom odbranom. U tim trenucima smo igrali ispod ritma, totalno smo izgubili agresivnost. Ipak, ovo je samo pripremna utakmica. Iz nje možemo da izvučemo mnoge pouke, napravimo analizu, nastavimo da radimo", zaključio je Dušan Ivković, posle utakmice koju je Srbija odigrala na kupu u Sloveniji. 

Vest o odigranoj utakmici sa BIH pročitajte na linku Adeko kup: Srbija - BIH 101:91.

Novosti košarka

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link Košarka vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti