Gavrilo Subotić odabrao Beograd

Article
foto: Nemanja Obradović
Najtalentovaniji crnogorski vaterpolista je odlučio da nastupa za Srbiju.

"Ništa se bombastično nije dogodilo da bi došlo do ovakve odluke, ništa nije prelomilo. Njegov razvojni put sportiste i studenta biće mnogo bolji jer u Beogradu ima više mogućnosti", rekao je Vaso Subotić.

"Imam informaciju iz porodice Subotić, da je njegov otac doneo takvu odluku da Gavrilo Subotić igra za srpsku reprezentaciju. Pored svih obećanja koje je dao svojim prijateljima, saigračima i nama u Savezu, on je pogazio reč i to više govori o njemu, ali ja to ne bih više komentarisao", rekao je Adžić kao reakciju na vest da je vaterpolo reprezentacija Srbije izbor Gavrila.


Vaterpolo novosti

Uvek pročitajte najnovije vesti na linku Vaterpolo vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti