Tipsarević poražen od Džona Iznera

Article
Janko Tipsarević
Janko Tipsarević poražen je od strane Amerikanca Džona Iznera u osmini finala olimpijskog turnira u Londonu.

Janko Tipsarević je rekao da ovaj poraz neće imati uticaja na njegov nastup u dublu sa Nenadom Zimonjićem. London nudi Janku samo još šansu u dublu da osvoji medalju.

"Ne mogu da kažem da je samo sreća, u tajbrejku sam bukvalno gađao, ali nisam uspeo da pogodim stranu, mislim da mi je dao dva druga servisa, od kojih sam jedan na petu meč loptu dobio i drugi bukvalno as. U prvom setu Izner je bio bolji, dosta dobro odigrao je taj gem u kojem me je brejknuo, drugi set sam ja kriv, na 6:4 u tajbrejku sam promašio forhend i to je odlučilo", rekao je Tipsarević u Londonu.

Tenis, London 2012

Na linku London 2012 vesti uvek možete pronaći sve novosti sa Olimpijskih igara.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti