Partizan i Zvezda naredne tri sezone na Areni Sport

Article
Crvena Zvezda - Partizan
Treću sezonu za redom, ali spremnije nego ikad, Arena sport dočekuje start elitnog fudbalskog takmičenja Srbije.

U petak 10.avgusta počinje Jelen Super liga. Sa minimum 80 prenosa po sezoni ova sportska televizija ulazi u projekat Jelen Super lige sa velikim ambicijama.

Prve utakmice u svakom kolu igraće se petkom. Njima će prethoditi specijalna emisija koja će najavljivati kolo - "NIKE najava kola". Pored toga, kroz ovu emisiju gledaoci će videti najtalentovanije igrače, bivše fudbalere koje su mnogi zaboravili i naravno direktna uključenja sa stadiona odakle će se javljati komentatori pred početak svakog prenosa.

Arena sport najavljuje dva do tri prenosa po kolu, a svakog ponedeljka i jednosatnu analizu sa gostima u studiju koja se zove "Jelenov pregled kola".

Svakog dana u večernjem terminu emitovaće  i "JSL Flash", dnevni blok vesti iz Jelen Super lige. Jelen super liga biće ekskluzivno emitovana na kanalima Arene sport.

Kroz ovu sezonu, ljubitelje fudbala će voditii Nenad Milovanović, Ivan Radulović, Miloš Milićević, Saša Rakić Bajinović, Nikola Radočaj, Milovan Vukicević.

partizan_crvena_zvezda_498_799751376.jpg


Raspored prenosa u prvom kolu:

10. avgust

17.00 Nike Najava kola
17.30 Rad - Radnicki 1923

11. avgust

20.00 Partizan - BSK

13. avgust

17.00 Javor - Crvena zvezda

ZVEZDA_PARTIZAN_932837162.jpg

Jelen super liga vesti

Sve novine iz domaćeg takmičenja saznajte prvi na linku Fudbalske novosti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti