Terzić: Kao da smo neki lopovi

Article
foto: Nemanja Obradovic
Odbojkašice priznaju da iako znaju da se radilo o anti-doping kontroli sve su bile uznemirene ovakvim ponašanjem.

Specijalci Svetske anti-doping agencije drsko povukli su u stranu Maju Ognjenović i Jovanu Vesović dok su naše odbojkašice išle ka autobusu.

"Bolje da ne pričam previše. Kao da smo neki lopovi, kao da su devojke nešto ukrale. Ne mogu da verujem da se baš tako radi. Rekli su nam da će biti kontrola, ali ne i da ti ljudi toliko nemaju stila. Nisam verovao da će se to desiti baš nama prvog dana u selu", rekao je ljutito selektor Zoran Terzić.

Odbojka

Vesti iz odbojke pogledajte na linku Odbojka.

 

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti