Terzić: Sigurno je da će sada biti drugačije

Article
foto: Nemanja Obradovic
Selektor odbojkašica Srbije rekao je da je nezahvalno ili glupo obećavati medalju.

"Ovo su druge Olimpijske igre za većinu od nas u ženskoj reprezentaciji. Sigurno je da će sada biti drugačije, samim tim što se nadam da će devojke razmišljati o utakmicama, a ne o propratnim stvarima", rekao je Terzić novinarima pred polazak u London.

"Nezahvalno i glupo je obećavati medalju ili visok plasman, pošto je 12 najjačih ekipa na olimpijskom turniru, a većini njih je medalja ambicija. Zaista ćemo se potruditi da damo sve od sebe i da igramo najbolje moguće u ovom trenutku. Za koji će to rezultat biti dovoljno - videćemo", rekao je Zoran Terzić.


Odbojka vesti

Vesti i aktuelnosti pratite na linku Odbojka.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti