Đorić: Srpska liga i sve ostale ispod su kompletno nameštene

Article
Đorić
Milovan Đorić (66) nije uspeo u nameri da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Ipak to ga ne sprečava da optuži prvog čoveka fudbalskog saveza za nemeštanje utakmica.

"Srpska liga i sve ostale ispod su kompletno nameštene. Bilo je prekida, bilo je prijavljivanja nameštanja i šta se dogodilo? Ništa".

Đorić je dalje optužio Karadžića da se okružio poslušnicima, koji ga "čekaju sa hladnim špricerom i muzikom", da je bivše protivnike kupio sitnim privilegijama, a u FSS stvorio "uhodan sistem korupcije".

Vesti iz sporta

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti