Kineski Guangžu Evergrande nudi Kaki 18 miliona evra godišnje

Article
Kaka
Italijanski i španski mediji, Korijere delo Sprt i AS navode da transfer nije daleko od realnog pošto Kaka nije uspeo da opravda transfer iz Milana od 65 miliona evra.

Guangžu poslednjih godina kupuje velika pojačanja, prošle godine kupio je Darija Konku za 10 miliona evra, sa ove je stigao Lukas Barios sa 8.5, te trener Marčelo Lipi.

Kaka se poslednje tri godine nije baš najbolje pokazao, pa je logično da će sada već 30-godišnji Brazilac skoro sigurno napustiti Real Madrid ovoga leta.

Sve transfere pogledajte na jednom mestu klikom na link Transferi.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti