Grand Prix za odbojkašice na Areni Sport

Article
Grnd Prix za odbojkašice na Areni sport
Treću godinu uzastopno TV Arena Sport će prenositi utakmice svetskog Grand Prixa za odbojkašice. Drugi put zaredom učešće u ovom prestižnom takmičenju uzeće i reprezentacija Srbije.

Pošto su izborile olimpijsku vizu, aktuelne evropske šampionke će formu za London tempirati kroz takmičarske utakmice sa najkvalitetnijim selekcijama planete. Već prvog vikenda povredama oslabljena Srbija na turniru u Poljskoj pored domaćina odmeriće snage sa olimpijskim prvakinjama Brazilkama i pobednicama svetskog Kupa Italijankama. Kroz tri vikenda interkontinentalne faze, 16 najboljih selekcija sveta boriće se za jedno od 6 mesta na finalnom turniru koji će biti odigran u Kini. Arena sport će svakog vikenda prenositi po četiri utakmice kao i završni turnir, pa će gledaoci pored utakmica Srbije, koja brani bronzu, imati prilike da vide i ostale najbolje odbojkašice sveta.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti