Baton stao u odbranu sedmostrukog šampiona

Article
foto: Nemanja Obradovic
Vozač Meklarena, Dženson Baton, stao u odbranu sedmostrukog šampiona.

Povratak Mihaela Šumahera u šampionat Formule 1 nije rezultirao onim rezultatima koje je 43-godišnji Nemac ostvarivao u ''najboljim godinma''.

Mihael Šumaher je sve češće izložen kritikama, jer je u dosadašnjem toku aktuelne sezone osvojio samo dva boda, dok je njegov kolega Niko Rozberg upisao čak 59.

Jedan od vozača suparničkih timova koji je stao u njegovu odbranu je Dženson Baton, vozač Meklarena.

''Mihael je u poslednjih par godina od kada se vratio trkama vrlo često na udaru kritika. Ali, njegovi kritičari izgleda zaboravljaju njegovih sedam titula, kao i sve što je postigao u dosadašnjoj karijeri'', izjavio je Baton.

 

 

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti