Montela na klupi Fiorentine?

Article
Vicenco Montela
Nakon sve manjih šansi da preuzme svoj nekadašnji klub, Vinćenco Montela se u italijanskim medijima danas dovodi u vezu sa upražnjenom klupom Fiorentine.

Trener Katanije je do skora bio glavni favorit da preuzme Romu koja se danas ipak okrenula Zdeneku Zemanu.

Takav razvoj situacije omogućio je Fiorentini da preduzme određene korake i pokuša da sama dovede nekadašnjeg napadača Vučice.

Nakon odlaska Delija Rosija sa klupe Viole spekulisalo se mnogim imenima, italijanska javnost spekuliše da bi Vinćenco Montela mogao vrlo lako da preuzme klub iz Firence.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti