Murinjo: Veb je dobar sudija

Article
Žoze Murinjo
Barselona je osvojila tri boda protiv Levantea zahvaljujući "sumnjivom" penalu nad Kuenkom. Žoze Murinjo nije propustio priliku da ih prozove, ovoga puta indirektno.

Barselona je uz dosta muke savladala Levante, a prema mišljenju Žozea Murinja, u tome im je pomogao sudija koji je dosudio, po mnogima, nepostojeći penal.

Murinjo se nada da večeras Hauard Veb neće suditi kao sudija meča Levante - Barselona.

"Veb je dobar sudija. Pokušaćemo da mu olakšamo posao i da donese ispravne odluke, jer često sudije znaju da sviraju onakve penale koji odluče o tri boda", rekao je Murinjo aludirajući na Barsin penal.

Žoze Murinjo je još jednom pokazao da nema dlake na jeziku. Nije mogao a da ne kaže ono što mu je ležalo na duši.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti