Alonso: Verujem u Ferari

Article
foto: Nemanja Obradovic
Pred Veliku nagradu Malezije Fernando Alonso, španski vozač Ferarija, rekao da u potpunosti veruje u svoju ekipu.

Velika nagrada Australije, prva trka u ovogodišnjoj sezoni F1 protekla je u znaku Meklarena. Uprkos tome, dvostruki prvak sveta u Formuli 1 Fernando Alonso rekao da je "smiren" i da "veruje u svoj tim u potpunosti" pred Veliku nagradu Malezije koja se vozi u Sepangu.

"Smiren sam, iako smo svesni da moramo naporno da radimo kako bismo stigli ove koji su ispred nas. Nismo ovako želeli da počnemo sezonu, međutim, šampionat je dugačak", rekao je Alonso.

Podeli Add to your facebook Podeli na Twitteru

image Arena Sport je koncept četiri sportska kanala. Prvi kanal, Arena Sport 1,  nalazi se u osnovnoj ponudi većine kablovskih operatera i dostupan je svima. Preostala tri, Arena Sport 2, 3 i 4, su digitalna i nalaze se u okviru posebnog Arena Sport paketa u ponudi kablovskih operatera.
Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da postanete korisnik Arena Sport paketa kliknite ovde

Programska šema za sva četiri Arena Sport kanala. Najave direktnih prenosa u fudbalu, košarci, nfl-u, bejzbolu, rukometu, odbojci…
Najakutelnija sportska dešavanja UŽIVO na Arena Sport kanalima. Kliknite ovde i proverite!

Najnovije vesti